понедељак, 25. март 2019.

Kako zaraditi bitcoin igrajuci igrice

Kako zaraditi bitcoine igrajuci igrice?Vrlo lako.

Nedavno je lansirana platforma na kojoj postoji vise nacina za zaradu,ali glavni i osnovni je igranje igrica.

Igrice su u html5 formatu,sto znaci da za razliku od flash igara koje rade samo na PC-u (racunaru),ove mogu da se igraju i na telefonu,tabletu ili na racunaru.

U pitanju su relativno jednostavne igre,slagalice,pucacine,strateske igre,i bice dodate jos i nove igre uskoro,medjutim i sad moze da se bira od vise igara sta da se igra.

Jedna od igara je coin match,spojite 3 ista simbola
zaradi bitcoin igrajuci igre


Kao i svaka igra,tako i ove igre,na pocetku su jednostavne i zarada i nije neka velika,medjutim kako prelazite nivoe ostvarujete sve vise poena i time povecavate vasu zaradu.Cak i kada ne uspete da predjete nivo,dobijate poene za vas trud.

Kako se ustvari zaradjuje?

Sigurno ste vec culi za pojam rudarenje bitcoina.
Sta je rudarenje?"Rudarenje" je proces u kojem se koristi vas procesor,graficka kartica,ili po najnovijem ant miner koji je ujedno i jedini profitabilan za rudarenje zbog velike teskoce,no,ako vas zanima proces rudarenja vise o tome mozete procitati na sajtu opis o tome sta su kriptovalute.

Da se vratimo na opis o platformi za zaradu.Rudarenje koristi struju,a vi igranjem igara dobijate poene koji se pretvaraju u struju,sto imate vise struje time zaradjujete vise,vas miner kojeg dobijete pri registraciji koristi tu struju koju vi akumulirate igranjem igara.Svakih 5 minuta se napuni blok i vi dobijate nagradu,kao i kod pravog rudarenja kriptovaluta,gde ste nagradjeni delom btc iz bloka,gde isto igra ulogu koja je jacina vase masine za rudarenje,koliko struje konzumira.

Kada sakupite malo bitcoina na platformi mozete da kupite jos minera koji ce vam zaradjivati bitcoine pasivno dok vi spavate,za njih ne morate da igrate igre da bi ih punili strujom,oni imaju svoje napajanje i rade konstantno,za razliku od besplatnog minera koji dobijate pri registraciji,njega morate napajati igranjem igara.Ako zelite odmah da ulozite bez igranja igara i to je opcija,kupite miner,najjeftiniji je 4000 satoshija i pustite ga da vam kopa.ROI (return of investment) je dosta dugotrajan,ali sve gde se ROI vrati brzo je prevara i platforma propada na brzinu.Sajt je namenjen za svakoga ko voli da igra igrice,cak moze i da zaradi igrajuci.
 
Pažnja,ako imate neki jači procesor ili grafičku karticu,može da vam stigne poprilično veliki račun za struju.Najbolje je koristiti sa mobilnog telefona,te se ne morate plašiti računa za struju.

Ako zelite da zaradite igrajuci igrice kliknite ovde za registraciju.

Нема коментара:

Постави коментар