недеља, 3. март 2019.

Litecoin dodatna zarada

Litecoin je kriptovaluta koja je osnovana na blockchain tehnologiji kao i bitcoin,nalazi se na trecem mestu svetske rang liste odmah posle bitcoina i ethereuma.Svaka transakcija litecoina se potvrdjuje u roku od 2.5 minuta.

Mozete veoma lako zaraditi litecoin,sajt free-litecoin.com vam daje mogucnost da svakih sat vremena zaradite deo litecoina (mnogo veci deo nego sto nude sajtovi za zaradu bitcoina).
Cena litecoina je daleko manja,ali njegova vrednost varira svaki dan i moze bilo kada naglo da poskoci.Litecoin mozete koristiti na dosta mesta za placanje usluga,robe,...

Trenutna cena litecoina je prikazana ispod ovog teksta,prikazana je u bitcoinima.


Da bi ste primali ili slali uplate u litecoinima,sve sto je potrebno je da imate coinbase novcanik koji sam vam preporucio za cuvanje vasih bitcoina.Ako jos nemate vas bitcoin/litecoin novcanik procitajte tekst kako otvoriti bitcoin novcanik.U vasem bitcoin novcaniku isto kao za bitcoin,tako i za litecoin mozete da otvorite adresu koja ce vam sluziti kao broj racuna na koji mozete primati uplate litecoina.

Najbolji sajt za zaradu litecoina je free-litecoin.com,potrebno je samo da se registrujete i mozete odmah poceti zaradjivati.

Za registraciju kliknite na link

Нема коментара:

Постави коментар